Rådgivende ingeniørfirma

Karriere

Uanset om du er nyuddannet eller har flere års erfaring med dig, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre om dine muligheder for at blive en del af OJ Brandrådgivning.

OJ-Brandrådgivning,-kontrol,-cover

Medarbejder i OJ Brandrådgivning

I OJ Brandrådgivning og vores moderselskab OJ Rådgivende Ingeniører er medarbejderne vores største aktiv og både HR-afdelingen og virksomhedens ledere støtter op om medarbejdernes udvikling og trivsel.

​Som medarbejder er du en del af en flad organisation, der er karakteriseret ved åben dialog mellem ledelse og medarbejdere, og hvor den enkelte medarbejder har indflydelse på dagligdagen.

Ligesom vi ønsker at være i øjenhøjde med vores kunder, ønsker vi også at være i øjenhøjde med hinanden internt. Dette styrkes bl.a. af flere sociale arrangementer, fx. fredagsbar, som organiseres af vores meget velfungerende personaleforening. Personaleforeningen står også bag den årlige fælles studietur, hvor der hentes spændende ny inspiration og sammenholdet på kryds og tværs af afdelingerne styrkes via forskellige aktiviteter.

Bliv en del af holdet!

Fællesbillede-sept.-2021
Udtalelser

Hvem er vi og hvad arbejder vi med?

I OJ Brandrådgivning er medarbejderne en god blanding af nyuddannede og mere erfarne kollegaer, hvilket giver en god diversitet og et godt mix af både faglige og sociale kompetencer.

Her kan du få et lille indblik i nogle af medarbejdernes baggrund og hvad de arbejder med til dagligt.

Mikkel Damkjær, MiB, Diplomingeniør, Certificeret til brandklasse 2.
Jeg har i løbet af mine 15 år i OJ Rådgivende Ingeniører og nu OJ Brandrådgivning fået masser af ansvar og mulighed for at præge min egen dagligdag. Til dagligt arbejder jeg med projektering af bygninger i brandklasse 2-4.
Martin Junker Iversen, Bygningskonstruktør.
Som ung nyuddannet bygningskontruktør har jeg efter 1 år i brandafdelingen haft rig mulighed for at bruge min teori i praksis og er faldet rigtig godt til i teamet. Jeg er enormt glad for at arbejde så specialiseret med brandtekniske problemstillinger, som vi gør her i OJ Brandrådgivning.
Per Christiansen, MiB, Certificeret tredjepartskontrol, Bygningsingeniør
Jeg har over 40 års erfaring og har i Hundsbæk & Henriksen og nu OJ Brandrådgivning arbejdet med en lang række forskelligartede og avancerede brandtekniske rådgivningsprojekter. Jeg er bl.a. med til at udføre tredjepartskontrol i hele landet.
Christian S. Bandholm, MiB, civilingeniør
I mit daglige arbejde drager jeg stor nytte af mine mere end 20 års operativ erfaring i det danske beredskab. Mine specialer er risikoanalyser, brandsikkerhed ved store oplag og forebyggelse samt afhjælpende beredskab i industrien.
Ledige stillinger

Ledige stillinger

Alle ansøgere bedes benytte vores rekrutteringsportal, som tilgås fra hvert jobopslag. Vi modtager ikke ansøgninger fremsendt på mail.

Hos OJ Brandrådgivning behandler vi altid din henvendelse fortroligt og i henhold til gældende lovgivningsmæssige regler. For yderligere oplysninger - se venligst vores privatlivspolitik her.

Uopfordrede ansøgninger

Hos OJ Brandrådgivning er vi altid på udkig efter nye, motiverede talenter.

Upload din motiverede ansøgning inkl. CV nedenfor, vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv en del af et stærkt team - vi glæder os til at få dig med på holdet!

Brandrådgivning, brandsikring, Oluf Jørgensen AS
Kontakt
Rådgivende ingeniører

Har du spørgsmål til HR-afdelingen?

Kontakt gerne HR-afdelingen vedr. ledige stillinger eller uopfordrede ansøgninger.

Certificeret brandrådgivere, Pulverslukkere,-OJ-Brandrådgivning,-Brandteknisk-Rådgivning